7 avantaje ale folosirii unei pompe de sân

7 avantaje ale folosirii unei pompe de sân
Multe mame se confruntă cu obstacole în timpul „aventurii lor“ de alăptare. Acesta este momentul în care o pompă de sân își dovedește utilitatea.
Pompa de sân este utilă la începutul alaptării când apare „furia laptelui” și primele probleme de hrănire.
Cum ajută o pompă pentru sân:
1. Stimulează lactația după operația cezariană
Cezariana reduce uneori reflexul de alăptare al nou-născutului. S-ar putea ca bebelușul să prefere somnul și să nu dorească să fie alăptat la sân. În această situație, este necesar să utilizați o pompă pentru sân pentru a începe procesul de alăptare. După naștere prin cezariană, există situații în care bebelușul trebuie să fie separat de mamă. Apoi, pentru a stimula alăptarea, laptele trebuie extras de cel puțin 8 ori pe zi cu ajutorul unei pompe pentru sân.
2. Ajută la problema mameloanelor rănite, inversate și plate
În primele două săptămâni după naștere, majoritatea femeilor se confruntă cu problema mameloanelor  rănite. Atât mama, cât și copilul trebuie să învețe să se hrănească. Durerea mamelonului este asociată cu modificări hormonale și sensibilitate crescută la iritație. Poate rezulta și din greșelile făcute în timpul alăptării, când bebelușul suge prea puțin, trage și mușcă mamelonul cu gingiile sale. Se întâmplă ca rănile să nu se vindece și durerea să fie atât de severă încât să nu poți alăpta. Aceasta este situația în care pompa de sân te ajută. Ar trebui să o utilizați pentru a extrage  laptele și a-l da copilului într-un mod care să nu deranjeze reflexul de alăptare până când mameloanele se vindecă.
În cazul mameloanelor inversate și plate, pompa pentru sân este un accesoriu perfect pentru formarea mameloanelor. Extragerea unei cantități mici de lapte înainte de hrănire face ca bebelușul să prindă mai ușor sânul. Pentru a forma mameloanele eficient, se recomandă extragerea laptelui cu o pompă pentru sân, de asemenea, după hrănire și între hrăniri.
3. Facilitează atașarea bebelușului la sân în timpul angorjării sânilor
În timpul angorjării sânilor, aceștia sunt plini de lapte, fermi și dureroși. De aceea, este indicat să extrageți niște lapte cu o pompă pentru sân, pentru a înmuia sânii și pentru a ușura bebelușului prinderea mamelonului. Totuși, încercați să nu extrageți o cantitate mare de lapte, deoarece stimulează și mai mult producția de lapte în sâni.
4. Un accesoriu indispensabil în lupta împotriva laptelui insuficient
Când mama are prea puțin lapte, iar bebelușul nu ia în greutate și udă mai puțin de 6 scutece pe zi în prima lună de viață, vorbim despre o cantitate insuficientă de lapte. Pomparea eficientă a laptelui între hrăniri, crește producția de lapte.
5. Implicarea tatălui
Când mama vrea să aibă un moment pentru sine, tatăl intervine. El ar putea să-l hrănească pe cel mic cu laptele extras. Dacă momentele de separare de mama sunt ocazionale, puteți alege o pompă de sân manuală, iar când mama lasă adesea copilul în grija tatălui sau a altui îngrijitor, merită să obțineți o pompă de sân electrică.
6. Sprijină alăptarea continuă atunci când mama se întoarce la muncă
Revenirea la serviciu nu trebuie să fie sfârșitul alăptării. Este suficient ca mama să utilizeze o pompă electrică bună, care să extragă laptele rapid și eficient. Datorită acestui fapt, mama poate colecta lapte pentru bebeluș, care va fi hrănit  ulterior de „babysitter“.
7. Este un ajutor pentru diversificare
Laptele mamei extras este util pentru a face terci pentru copil. Datorită acestui fapt, bebelușul primește tot ceea ce este valoros în laptele natural.

Ce este important în timpul alegerii unei pompe de sân?
O pompă de sân bună trebuie să îndeplinească mai multe condiții pentru a exprima confortabil laptele:
Imită ritmul natural de alăptare al bebelușului. Are două faze de pompare (stimulare și extragere a laptelui).
Permite reglarea optimă a puterii de pompare (de exemplu, pompa pentru sân Easy & Natural Canpol are 18 moduri de funcționare, datorită căreia poate fi adaptată nevoilor individuale ale mamei).
Este delicat pentru mameloane (alegeți o pompă pentru sân cu un scut de masaj din silicon și o reglare largă a puterii de pompare). Consultați pompa de sân Easy & Natural Canpol pentru bebeluși care îndeplinește aceste condiții.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!